Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 2 oktober 2016

Eerste in gesprek met actie D66-afdelingen regio Eindhoven groot succes

Begin juni 2016 zaten de campagneleiders van de D66-afdelingen in de Metropoolregio Eindhoven (MRE) voor het eerst om de tafel om de handen ineen te slaan. Op campagnegebied wilden we intensief gaan samenwerken om meer volume te creëren en om de onderlinge (zakelijke én persoonlijke) relaties te verbeteren.

Gisteren kwamen we voor het eerst in actie tijdens de eerste in gesprek met actie van de D66 MRE afdelingen. D66’ers uit Helmond, Gemert-Bakel, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Boxtel, Asten, Hapert en Eindhoven gingen met elkaar de straat op. In Helmond, Son en Breugel en Asten. Zijn de mensen tevreden over de eigen woonomgeving? En wat valt er nog te verbeteren? Daarover gingen we het gesprek aan.Ook Sjoerd Sjoerdsma (Tweede Kamerlid voor D66) en Sander Bus (campagnemanager Landelijk Bureau D66) sloten aan om mee in gesprek te gaan.Veel mensen die we spraken gaven aan tevreden te zijn over de eigen woonomgeving. Toch had bijna iedereen ook wel verbeterpunten. Zowel de tevredenheid als de verbeterpunten hebben we opgeschreven en geven we door aan de lokale D66-politici, zodat zij er mee aan de slag kunnen.Wij hebben een gezellige en leuke dag gehad met veel goede en leuke gesprekken. Op 12 november aanstaande zullen we opnieuw in gesprek gaan met de mensen, maar dan in Eindhoven en nog twee andere gemeenten in De Kempen. Wie weet ontmoeten we jou dan op straat en hebben we een goed en leuk gesprek!

Namens de campagneleiders van de D66-afdelingen in de MRE,
Mark van Glabbeek
D66 Eindhoven

img_3378img_3381img_3388img_3393img_33892016-10-01-11-45-20

2016-10-01-15-06-04img_3374