Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 juli 2017

Jos Hegeman gekozen tot lijsttrekker van D66 Boxtel

Lijsttrekker D66 Boxtel Jos Hegeman

Jos Hegeman is gekozen als lijsttrekker van D66 Boxtel voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Zowel de leden als de fractie en bestuur hebben het volste vertrouwen in Hegeman als lijsttrekker.

 

 

Hegeman is sinds 2010 fractievoorzitter van D66 in de Boxtelse gemeenteraad. In 2010 maakte D66 Boxtel haar rentree in de Boxtelse politiek, vier jaar later mocht de partij zelfs plaats nemen in het college van B en W. Hegeman zat de afgelopen vier jaar eerst met Bart Louwers en later met Fons van Heesch in de gemeenteraad.

De lijsttrekker woont sinds 29 jaar in Boxtel en is in het dagelijks leven werkzaam in het onderwijs als directeur van Summa techniek, engineering en procestechnologie.

Als fractievoorzitter en lijsttrekker zet Hegeman in op geloof in de eigen kracht van mensen en hen steunen in initiatief en talentontwikkeling. Ook streeft hij naar een optimistische toekomstvisie, economische zelfstandigheid, maatschappelijke participatie en het delen van welvaart.