Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 1 december 2017

D66​ ​Boxtel​ ​kiest​ ​voor​ ​ervaring​ ​én​ ​verjonging

De​ ​leden​ ​van​ ​D66​ ​Boxtel​ ​hebben​ ​de​ ​lijstvolgorde​ ​voor​ ​aankomende gemeenteraadsverkiezingen​ ​bepaald​ ​nadat​ ​ze​ ​eerder​ ​al​ ​Jos​ ​Hegeman​ ​tot​ ​lijsttrekker hebben​ ​gekozen.​ ​Het​ ​is​ ​een​ ​gevarieerde​ ​lijst​ ​geworden​ ​met​ ​zeer​ ​gemotiveerde​ ​D66’ers die​ ​samen​ ​met​ ​de​ ​inwoners​ ​aan​ ​de​ ​toekomst​ ​van​ ​Boxtel​ ​willen​ ​gaan​ ​werken.

 

Achter Jos Hegeman op plaats 2 op de lijst staat Mariëlle Wijffelaars. Mariëlle is freelance journaliste en doordat ze 9 jaar lang verslag heeft gedaan van raadsvergaderingen kent ze de Boxtelse politiek door en door. Daarnaast heeft ze in die tijd een grote dossierkennis over
verschillende onderwerpen opgedaan die in de Boxtelse politiek spelen.

Thijs Haster staat op plaats 3 op de lijst. Een nieuw gezicht in de Boxtelse politiek maar wel ruime bestuurlijke ervaring binnen D66. Door zijn baan als HR manager brengt hij veel kennis mee over sociale zaken en werkgelegenheid. Daarnaast zorgt hij net als Mariëlle voor de nodige verjonging in de lokale politiek.

Op plaats 4 volgt Fons van Heesch. Een bekende naam in de Boxtelse politiek als huidig raadslid voor D66. Daarmee kiest D66 óók voor ervaring in zowel de politiek als in de Boxtelse samenleving.

Sandra Broos staat op plaats 5 en brengt als ondernemer op het snijvlak van overheid, bedrijfsleven en onderwijs veel ervaring met zich mee op het gebied van beleid, ondernemen en samenwerken. Sandra wordt gevolgd door Wiebe de Leijer op plaats 6, Wiebe heeft als architect kennis van ruimtelijke ordening en openbare ruimte en is campagneleider voor de komende verkiezingen. Op plaats 7 staat Sohib Iftikhar, afgestudeerd voor de master rechtsgeleerdheid en heeft ervaring in de Tilburgse politiek op gedaan. Op plek 8 staat Willem Kalverda, diep geworteld in de Boxtelse politiek en zet zich met name in op het gebied van duurzaamheid.

Nog 15 andere lokale D66 leden maken de lijst van 23 mensen compleet. Een enthousiaste groep waarmee we met vertrouwen richting de gemeenteraadsverkiezingen gaan. Na de verkiezingen gaan we met de andere partijen samen werken aan een nóg beter Boxtel. Een gemeente waar iedereen zichzelf mag zijn en zich thuis voelt. Boxtel van iedereen.