Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 augustus 2019

Overlast jongeren Dommelbad

Diverse omwonenden van zwembad Dommelbad spraken ons de afgelopen week aan over de overlast die zij ervaren van een groep jongeren.

Daarom hebben wij de volgende vragen gesteld aan het college:

Een groep jongeren staat in de avonden en nachten op het terrein van het Dommelbad en maakt daarbij flink veel lawaai, vaak tot in de nachtelijke uren. De omwonenden hebben hier melding van gemaakt bij politie en gemeente. Graag willen we van u weten of er contact is geweest met de omwonenden en of u op korte termijn met hen in gesprek wil gaan om deze problematiek te bespreken en aan te pakken. Daarnaast hebben we vernomen dat er op meerdere andere locaties – met name in de wijk Oost – overlast wordt ervaren van jongeren.

  • Gaat het hier om dezelfde groep of zijn er meerdere groepen die voor overlast zorgen?
  • Wordt er gewerkt aan een integrale aanpak met meerdere partners om hier een oplossing voor te vinden?
  • Waar bestaat deze aanpak uit?