Steun ons en help Nederland vooruit

Ron Bogaerts

Steunfractielid

Als echte Boxtelaar, geboren en getogen, heb ik veel binding met Boxtel. Mijn hele leven ben ik woonachtig geweest in de mooie en fijne wijk oost, maar sinds vorig jaar ben ik samen met mijn vrouw en twee kinderen verhuisd naar onze nieuwe woning in de wijk Munsel.

De afgelopen jaren zijn we hierbij tegen enkele problemen in Boxtel aangelopen, we wilden graag in een nieuwbouwwoning wonen die, het liefst, volledig duurzaam was, in een wijk waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Dit bleek erg moeilijk, binnen Boxtel werd er weinig gebouwd en niet elke wijk bezit een basisschool. Dit zijn speerpunten waar D66 en ik ons hard voor wil maken de komende tijd, want elke wijk verdient een basisschool en iedereen verdient een betaalbare woning binnen Boxtel.

Vanuit mijn functie als docent bedrijfseconomie en marketing op De Rooi Pannen in Eindhoven weet ik hoe belangrijk goed onderwijs is en daarbij ook de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Ik wil mijn expertise hiervoor graag in gaan zetten om deze koppeling ook binnen Boxtel beter te maken en vanuit de gemeente beter te faciliteren, want onze jeugd is onze toekomst.