Steun ons en help Nederland vooruit

Fons van Heesch

Steunfractie

Ik ben Fons van Heesch Sr, geboren en getogen in Boxtel. De spreuk; “als leren zo leuk is waarom zou je er dan mee ophouden” past bij me. Onderwijs is een belangrijk onderwerp in mijn leven en ik ben supertrots dat mijn Diny in het Hobbycentrum les geeft, en dat mijn dochter Dayenne en zoon Fons jr beide als leerkracht werkzaam zijn. Zelf ben ik parttime praktijkondersteuner op het BHC. Een leerling  die met een tevreden gezicht naar huis gaat, maakt ook mijn dag mooi.

Het restauratieproject van het Carillon van de St. Petrusbasiliek is met leerlingen van het BHC en een groep vrijwilligers tot een goed resultaat gebracht. Mensen enthousiast maken en verbinden brengt vreugde bij iedereen.

Financiële en sociale armoede helpen oplossen, vooral bij kinderen, is een drijfveer voor me. Ieder kind telt en ieder kind verdient het om aandacht en hulp te krijgen, het kan en mag niet zo zijn dat ze er om moeten vragen. Natuurlijk is hinken op 2 gedachten niet goed, de Voedselbank en de schuldhulpverlening horen er niet te zijn, en toch ook weer wel, dat blijkt, en daarom is het goed dat mensen zich inzetten om drempels te verlagen zodat ieder mens een acceptabel leven mag krijgen.

Vreugde vermenigvuldigen door het te delen.

Ik werk graag als vrijwilliger mee met o.a. Stapel op Sint, Bockesprongen, Dommeltheater, Jesus Christ Superstar en Koningsdag, maar ook meehelpen in het wijkplatform Centrum-Breukelen brengt veel,  en graag gedeeld plezier met velen.

Meer van Fons van Heesch