Steun ons en help Nederland vooruit

Kasper van de Langenberg

Voorzitter

Liempde

Ik ben Kasper van de Langenberg (1991), geboren en getogen in Liempde. Als planoloog in opleiding  heb ik een grote interesse in de gebouwde en natuurlijke omgeving en de ruimtelijke ontwikkelingen die daarin plaatsvinden welke de belangen van veel mensen, bedrijven, natuur en organisaties bloot kunnen leggen. In mijn vrije tijd speel ik basgitaar in allerlei muziekprojecten, ga ik wielrennen en bezoek ik graag concerten.

Op mijn 18e ben ik meteen lid geworden van D66 omdat deze partij zo vooruitstrevend en toekomstgericht is. Een open en vrije samenleving waarbij iedereen zichzelf kan zijn en zijn talenten kan benutten, maar waarbij de welvaart gedeeld wordt en gezorgd wordt voor elkaar en de natuurlijke omgeving, daar zet ik me graag voor in.

In deze tijd, waarbij het rechtspopulisme in de Verenigde Staten en veel Europese landen in opkomst is, wil ik graag laten zien dat er een alternatief is. In plaats van deze negatieve en polariserende geluiden, die vaak geen echte oplossingen bieden op de lange termijn, draag ik graag het positieve en genuanceerde D66 geluid uit.

Ik vind dat Boxtel ambitieus mag zijn. Met onder andere de ligging van Boxtel tussen drie grote steden, het natuurgebied het Groene Woud en veel ondernemende en betrokken inwoners is veel moois mogelijk.

Als voorzitter van de afdeling in Boxtel ga ik me inzetten om D66 zichtbaarder te maken en om mensen kennis te laten maken met de positieve en onderbouwde visie van D66 voor Nederland en voor Boxtel in het bijzonder.

Meer van Kasper van de Langenberg