Steun ons en help Nederland vooruit

Maak kennis met Kasper van de Langenberg. Kasper (29) is opgegroeid in Liempde en woont in de wijk Breukelen in Boxtel. In zijn vrije tijd speelt hij basgitaar, is hij medeorganisator van muziekfestival Limuscene in Liempde en wielrent hij graag door het mooie buitengebied van onze regio.

‘Boxtel heeft een aantal grote ruimtelijke uitdagingen zoals de woningbouwopgave, infrastructuur en de verduurzaming van onze leefomgeving. Als projectleider gebiedsontwikkeling heb ik ervaring met het realiseren van woonwijken, infrastructuur, bedrijventerreinen en groen-recreatieve ontwikkelingen voor verschillende gemeenten. Deze kennis zet ik als raadslid graag in om te werken aan een mooier Boxtel voor iedereen.

Een strategische, duurzame en realistische lange termijnvisie voor de ontwikkeling van Boxtel moet leidend worden. Iedereen in onze gemeente heeft recht op een goede en betaalbare woning. Ondernemerschap moet -letterlijk- de ruimte krijgen. Duurzaamheid moet de norm worden in ons doen en handelen. Goede ideeën hiervoor van inwoners, ondernemers en verenigingen moeten centraal staan. De keuzes die daarvoor gemaakt moeten worden ga ik namens D66 Boxtel niet uit de weg’

Meer van Kasper van de Langenberg