Steun ons en help Nederland vooruit

Mariëlle Wijffelaars

Raadslid

Als geboren en getogen Boxtelse vind ik het belangrijk dat Boxtel een gemeente is waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen veilig, gezond en prettig kan wonen, werken én recreëren. Maar vooral moet iedere inwoner van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel de mogelijkheid krijgen zijn of haar talenten volop te kunnen ontwikkelen en gebruiken.

De basis hiervoor is goed onderwijs waarbij kinderen gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen. Leren stopt niet zodra de schoolbel klinkt, dus is het van belang om ook buiten schooltijden activiteiten en programma’s aan te bieden om onze jongeren ook in hun vrije tijd te blijven stimuleren. Leren alleen voor de jeugd? Dat is zeker niet zo! Ook volwassenen kunnen in onze gemeente blijven leren of hun talenten laten ontplooien bij een van de vele verenigingen.

Boxtel is een prettige gemeente om te wonen, maar natuurlijk zijn er verbeterpunten. Een mooi centrum met aandacht voor historie en ondernemers, veiligheid in onze wijken, een goede infrastructuur en uitstekend onderwijs: daar wil ik mij graag voor inzetten.

Een bekende uitspraak luidt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Met dit in ons achterhoofd kunnen we samen Boxtel nóg aantrekkelijker maken.

Meer van Mariëlle Wijffelaars